Korszerű logisztikai központ a rászorulókért

2024. 02. 12.

Európai uniós támogatás segítségével épült fel Pákozdon a Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány logisztikai központja, aminek köszönhetően jelentősen javult a szervezet karitatív tevékenységének hatékonysága. Az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program (EFOP) által nyújtott források hozzájárulásával a 2014-2020-as fejlesztési ciklusban számos társadalmi felzárkózást elősegítő program és beruházás valósulhatott meg.

1996-ban indult és Magyarország legjelentősebb segélyszervezetévé nőtte ki magát a Baptista Szeretetszolgálat, amely eddigi legnagyobb beruházását valósította meg a közelmúltban a Fejér vármegyei Pákozdon. A zöldmezős beruházásnak köszönhetően és az eszközpark fejlesztésével jelentősen bővültek a hátrányos helyzetű családok reintegrációjának lehetőségei, valamint gyorsabb és költséghatékonyabb lett a rászorulók elérése. A növekvő raktárkapacitás révén lehetőség nyílt nagyobb mennyiségű adományok fogadására és továbbítására. A pákozdi logisztikai központ ezen kívül korszerű hátteret biztosít az alapítvány humanitárius feladatainak ellátásához is.

Pákozd mellett további helyszíneken: Békésen, Miskolcon, Mátészalkán és Bükkszentmártonban is történtek hasonló fejlesztések, amelyek szintén a magyarországi rászorulók megsegítését szolgálják.

A pákozdi zöldmezős beruházás az EFOP-2.2.15-16-2017-00003 projekt keretében európai uniós forrás bevonásával valósulhatott meg.

A projektről többet megtudhatsz a támogatott projekt keresőben: Tovább

Hírlevél

© 2023 Fejlesztési hírek

Megszakítás