Versenyképesség-növelés a megfelelő technikával

2023. 06. 22.

Gyorsaság, pontosság és igényesség! A szolnoki GRAFIKON.HU Kft. egy nyomdai szolgáltatásokkal foglalkozó vállalat, amely mára a megfelelő vállalatirányítási rendszer segítségével a legmagasabb szinten valósítja meg szolgáltatásait.

Az ügyfelek elvárásainak professzionális kiszolgálásához jelentősen hozzájárul egy sikeres uniós pályázat, amely támogatást nyújtott a vállalat fejlődéséhez. A GRAFIKON.HU folyamatosan bővülő munkaerőállománya miatt elengedhetetlen volt egy hatékony vállalatirányítási rendszer bevezetése. Az európai uniós támogatással sikerült beszerezniük a BORDER EasyLight vállalatirányítási szoftvert, amely lehetővé teszi a szakmai munkafolyamatok hatékony kezelését, ami magasabb minőségbiztosítást eredményez. A vállalatirányítási szoftver segítségével kiiktathatók az emberi hibák a gyártási folyamatokban, így munkájuk átláthatóbbá és hatékonyabbá vált. A cég befektetésének sikerét az elégedett ügyfelek és a piaci versenytársakkal szembeni erősödő pozíció is tükrözi, amelyhez a támogatás nagyban hozzájárult.

A szolnoki vállalat továbbá új eszközöket is vásárolt a pályázat keretében, például kasírozó asztalt, vágógépet és perforáló gépet, amelynek köszönhetően a gyártási idő jelentős mértékben csökkent és új kivitelezési eljárással is bővült tevékenységi körük.

MJA_3394-2-scaled

kép 1 / 3

A fejlesztés a GINOP-2.1.8-17-2018-03079 számú projektnek köszönhetően, uniós forrás bevonásával valósulhatott meg.

A projektről többet megtudhatsz a támogatott projekt keresőben: tovább

Hírlevél

© 2023 Fejlesztési hírek

Megszakítás