Digitális eszközökkel támogatott módszertanok fejlesztése négy Pest vármegyei köznevelési intézményben

2024. 06. 05.

A Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program keretében a Monori Tankerületi Központ által megvalósított fejlesztés eredményeként négy köznevelési intézményben minőségi javulást sikerült elérni a digitális oktatás színvonalában.

A 4M – Motiváció, Modernizáció és Módszertani Menőség a Monori Tankerület intézményeiben című projekt szakmai megvalósításában a Gubányi Károly Általános Iskola (Pilis), a Gyömrői Weöres Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola (Gyömrő), a József Attila Gimnázium és Közgazdasági Szakgimnázium (Monor) és a Nemzetőr Általános Iskola (Monor) vettek részt. A négy intézményben erre a célra kialakított digitális módszertani munkacsoportokban közel 80 pedagógus végezte a módszertani csomagok kipróbálását és adaptálását. Ezek hozzájárulnak a matematikai/szövegértési kompetencia fejlesztéshez, a természettudományos megismerés fejlesztéséhez, továbbá segítik a problémamegoldó gondolkodást és a kreativitás fejlesztését is.

A projekt olyan digitális eszközökkel támogatott módszertanokat ültetett át, amelyek hozzájárulnak a minőségi és méltányos köznevelési rendszer kialakításához. Ez több mint 700, az európai környezetben alkalmazkodni képes tanuló felkészítését segítette a munkaerőpiacon való sikeres részvétel érdekében.

VEKOP-7.3.3-17-2017-000014M-Motivacio-Modernizacio-es-Modszertani-Menoseg-a-Monori-Tankerulet-intezmenyeiben-2

kép 1 / 5

A program a VEKOP-7.3.3-17-2017-00001 projekt keretében, európai uniós forrás bevonásával valósulhatott meg.

További részletek a támogatott projekt keresőben:Tovább

Hírlevél

© 2023 Fejlesztési hírek

Megszakítás